(VIDEO) EKSPLODIRALI USRED SEKSA Rusku poslanicu muž silovao preteći bombom, oboje odleteli u vazduh

Izvor: Kurir, 27.Nov.2015, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) EKSPLODIRALI USRED SEKSA Rusku poslanicu muž silovao preteći bombom, oboje odleteli u vazduh

Poslanica Zakonodavne skupštine Rusije iz Novosibirska Oksana Bobrovskaja poginula je u eksploziji bombe kojom joj je suprug pretio ako ne pristane na seks.

Tragedija se dogodila u četvrtak 26. novembra u Novosibirsku dok su supružnici bili u automobilu. Poginuli su i Oksana i njen nasilni suprug Nikita - iako je ona, sudeći po prvim informacijama, pristala na seks.

В Новосибирске при взрыве погибла депутат заксобрания >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << https://t.co/cVUdxR3Lun Фото: Оксана Бобровская/ ВКонтакте pic.twitter.com/OxIFntzBPG

Izvor televizije LajfNjuz kaže da su patolozi pronašli na njenim posmrtnim ostacima biloške materijale koji ukazuju na to da je Oksana pod prisilom prihvatila seksualni odnos s mužem.

"Po svoj prilici, svađali su se i on je počeo da joj preti da će aktivirati bombu ako ona ne pristgane na seks. Ustanovljeno je da je isterao svoje", kaže taj izvor.

Zasad nije moguće ustanoviti da li se Oksana opirala jer je eksplozija bukvalno rastrgnula njeno telo, ali više će se znati posle detaljne obdukcije.

U međuvremenu, svedoci su potvrdili da se bračni par žestoko svađao u automobilu marke "tojota", parkiranom u dvorištu.

"To otvara mnoga pitanja, na primer da li je automobil bio na pomoćnoj traci na prilazu dvorišta u kom se nalaze kancelarije. Tela su pronađena na zadnjem sedištu auta. Bili su polugoli", kaže izvor LajfNjuza.

Iza njih je ostala četvorogodišnja ćerkica.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Rusku poslanicu muž silovao prijeteći bombom, pa je aktivirao (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2015

NOVOSIBIRSK - Poslanica Zakonodavne skupštine Rusije iz Novosibirska Oksana Bobrovskaja poginula je u eksploziji bombe kojom joj je suprug prijetio ako ne pristane na seks..Tragedija se dogodila u četvrtak u Novosibirsku dok su supružnici bili u automobilu. Poginuli su i Oksana i njen nasilni suprug...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.