VIDEO: Dadilja snimljena kako tuče, gazi i šuta dete

Izvor: Radio 021, 25.Nov.2014, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Dadilja snimljena kako tuče, gazi i šuta dete

Džoli Tumuhirve (22), dadilja iz Ugande, snimljena je bezbednosnom kamerom kako dvogodišnju devojčicu koju je trebalo da čuva šutira u rebra, baca po sedi i gazi po detetu.

Erik Kamanzi, otac devojčice, uhapšen je po prijavi dadilje pošto ju je pretukao nakon odgledanog snimka, ali je policija odustala od gonjenja i uhapsila dadilju.

Dadilja se sada nalazi u pritvoru i sledi joj pojavljivanje pred sudom 8. decembra. Policajci su je uhapsili nakon što im je otac >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pokazao snimak na kojem Tumuhirve šutira i gazi malu Anilu Kamanzi koja se žalila da joj je muka dok je dadilja hranila.

Otac devojčice je uočio modrice na telu Anile i pogledao snimak bezbednosne kamere. Šokirao se kada je video kako Tumuhirve vuče njegovu ćerku po podu pre nego što krene da je tuče.

Dadilja je u invalidskim kolicima i hranu dobija kroz slamčicu, a policija razmišlja da je optuži i za pokušaj ubistva.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

DADILJA IZ PAKLA: Skakala po detetu jer je povratilo po njoj! (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 26.Nov.2014, 12:55

Džoli Tumuhirve (22), dadilja iz Ugande, snimljena je bezbednosnom kamerom kako dvogodišnju devojčicu koju je trebalo da čuva šutira u rebra, baca po sobi i gazi po detetu....Erik Kamanzi, otac devojčice, uhapšen je po prijavi dadilje pošto ju je pretukao nakon odgledanog snimka, ali je policija...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.