(VIDEO) DALJE NEĆEŠ MOĆI: Nema više zapišavanja kuća u Hamburgu, evo zašto

Izvor: Kurir, 06.Mar.2015, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) DALJE NEĆEŠ MOĆI: Nema više zapišavanja kuća u Hamburgu, evo zašto

Ljudima se smučilo da im grad izgleda i smrdi kao javni klozet, pa su doakali prostacima

HAMBURG - Stanovnicima naselja Sent Pauli u Hamburgu, poznatom po pabovima, noćnim klubovima i barovima, toliko su se smučile razularene badavadžije koje se napiju u pabovima pa izađu da im zapišavaju kuće da su im se slatko osvetili.

Redovi za toalet u noćnim klubovima umeju da se otegnu, a muški svet je sklon da izađe napolje i pomokri se na prvom ćošku.

E, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Sent Pauliju to više neće moći. Stanovnici su ofarbali fasade posebnom bojom koja odbija mlaz mokraće i šalje ga nazad odakle je došao. Ova boja inače se koristi u brodogradnji i odbija svaku vrstu tečnosti koja padne na obojenu površinu.

Pored nekih tako ofarbanih fasada postavili su znake upozorenja, ali pored mnogih nisu, pa nek genijalci razmišljaju da li će da zapišaju neku kuću ili će ipak sačekati red u pabu.

Iznenađenje!

http://www.youtube.com/watch?v=uoN5EteWCH8

(Večernji list)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.