VIDEO: Bacili dete (4) sa osam metara u reku

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2016, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Bacili dete (4) sa osam metara u reku

Snimak na kome se vidi kako muškarac baca četvorogodišnjaka u reku sa osam metara visine, dok se njegova majka cereka, šokirao je Ameriku.

Tinejdžerka iz Montesana u SAD šokirala je Ameriku kada je na Fejsbuku objavila snimak okrutnosti roditelja četvorogodišnjaka iz njenog grada.

Naime, na snimku se vidi kako muškarac sa železničkog mosta visokog osam metara u reku baca dete od četiri godine, dok ostali koji su se zatekli na plaži vrište, a sve to je propraćeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << smehom dečakove majke.

Dečak je, pri tom, umalo pao na glavu drugog kupača.

Kada su šokirani kupači napali majku zbog ovog incidenta ona im je drsko odgovorila: "To je moje dete i ne možete mi ništa".

Ipak, okupljeni su pozvali policiju i pokazali im snimak.

Hitna pomoć je konstatovala da je dete dobro, ali da se jako uplašilo.

Protiv nesavesne majke i njenog dečka koji je gurnuo dete sa mosta, pokrenut je postupak.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.