VIDEO: Američki general pao u nesvest usred konferencije

Izvor: Vesti-online.com, 11.Feb.2016, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Američki general pao u nesvest usred konferencije

General major Vojske SAD Džejms Martin Junior pao je u nesvest dok je u Pentagonu trajala konferencija za medije u vezi s budžetom za fiskalnu 2017. godinu za američku avijaciju.

U toku je bila diskusija u vezi s programom za najnoviji borbeni avion F-35, koji do sada nije opravdao u punoj meri uložene milijarde dolara. Nije poznato zbog čega je Martin pao u nesvest, tek kolege su mu brzo pritrčale i, pošto je general došao k sebi, odveli ga u susednu prostoriju, odakle >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je za svaki slučaj prevezen u bolnicu.

Konferenciju je nastavila generalova koleginica iz avijacije, Karolin Glison, koja se nervozno našalila uzimajući reč:

- To je ono što F-35 može da vam učini...

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

General SAD se onesvestio pred novinarima

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Feb.2016

General-major vazduhoplovnih snaga SAD Džejms Martin onesvestio se tokom konferencije za novinare dok je govorio o finansiranju pravljenja lovca F-35, javili su američki mediji...To se dogodilo u utorak pred novinarima u pres sali Pentagona...Njemu je u pomoć pritrčala zamenik vazduhoplovnih snaga...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.