Užice: Zaplena droge i duvana

Izvor: Večernje novosti, 29.Avg.2015, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užice: Zaplena droge i duvana

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u tri zaplene, na području Užica, Požege i Čajetine, oduzeli su oko 60 grama biljne materije zelene boje, za koju se sumnja da je marihuana, dva grama heroina i 49 "esktazi" tableta. Kako je saopštila užička policija, tablete i deo biljne materije pronađeni su u torbi u parku. Praškastu materiju braon boje, za koju se sumnja da je opojna droga heroin, policija je pronašla prilikom pregleda muškarca iz Užica po izlasku iz voza u mestu Glumač, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << opština Požega. On je saslušan zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Užicu, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pretresli su stan i druge prostorije muškarca iz okoline Čajetine i pronašli biljnu materiju zelene boje, za koju se sumnja da je marihuana. On je saslušan zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. O događajima su obavešteni tužioci Višeg i Osnovnog javnog tužilaštva u Užicu, dodaje se u saopštenju. ZAPLENjEN DUVAN Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nastavljajući rad na suzbijanju nelegalnog prometa duvana i duvanskih proizvoda, na području Užica oduzeli su oko sedam kilograma rezanog duvana nepoznatog porekla i kvaliteta, saopštila ej danas užička PU. Policijski službenici su, kako je navedeno, na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Užicu, pretresli trgovinsku radnju u tom gradu, gde su pronašli i uz potvrdu oduzeli rezani duvan nepoznatog porekla i kvaliteta. Protiv vlasnice radnje podneta je krivična prijava, zbog izvršenog dela nedozvoljen promet akciznih proizvoda. O događaju je obavešten tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Užicu, navela je policija u saopštenju.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Zaplenjena marihuana i ekstazi u Užicu

Izvor: Blic, 29.Avg.2015

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u tri zaplene, na području Užica, Požege i Čajetine, oduzeli su oko 60 grama biljne materije zelene boje, za koju se sumnja da je marihuana, dva grama heroina i 49 "esktazi" tableta...Kako je saopštila užička policija, tablete i deo biljne materije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.