Uskoro počinju prave vrućine

Izvor: Mondo, 01.Jul.2015, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro počinju prave vrućine

Posle predaha u junu, koji je obeležilo sveđe i kišovito vreme, meteorolozi najavljuj vreli početak jula.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

U većem delu Srbije danas će biti pretežno sunčano, a na jugu i jugoistoku očekuje se promenljivo oblačno vreme, ponegde sa kratkotrajnim pljuskom sa grmljavinom.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, najniža temperatura vazduha biće od 10 do 16, najviša od 25 do 30 stepeni, a vetar će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << slab, severni i severozapadni.

I u Beogradu će biti sunčano i toplo vreme sa slabim, severnim vetrom. Najniža temperatura vazduha biće 15, a najviša 29 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 8. jula, biti sunčano i toplo vreme.

Temperatura vazduha biće u porastu, a od subote očekuje se veoma toplo vreme sa najvišom temperaturom od 30 do 35 stepeni.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.