Umro dečak u kog je policija pucala zbog pištolja igračke

Izvor: Studio B, 24.Nov.2014, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro dečak u kog je policija pucala zbog pištolja igračke

Dečak u koga je klivlendska policija pucala kada je izvadio, kako se ispostavilo, igračku repliku vazdušnog pištolja, preminuo je u nedelju od zadobijenih povreda.

Incident se dogodio u subotu, kada je nepoznata osoba obavestila policiju da je neko mahao pištoljem na igralištu u rekreativnom centru Kadel.

Policajci su u 12-godišnjeg dečaka pucali kada je odbio da podigne ruke i posegnuo za pojasom u kome je imao nešto što je ličilo na revolver.

Kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << se ispostavilo da se radi o igrački replici "vazdušnog pištolja" koji ispaljuje plastične kulgice.

Klivlendska policija je u saopštenju navela da je bila uklonjena narandžasta oznaka po kojoj se igračke razlikuju od pravog oružja.

Decak je pogođen u grudi i posle operacije je podlegao povredama, preneo je AP.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Policajac upucao dečaka s igračkom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2014

Dečak u koga je klivlendska policija pucala kada je izvadio, kako se ispostavilo, igračku repliku vazdušnog pištolja, preminuo je u nedelju od zadobijenih povreda...Incident se dogodio u subotu, kada je nepoznata osoba obavestila policiju da je neko mahao pištoljem na igralištu u rekreativnom centru...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.