Umrli dok su vodili ljubav u automobilu

Izvor: Mondo, 20.Jun.2017, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umrli dok su vodili ljubav u automobilu

Jedan mladi profesor iz Rusije i njegova 22-godišnja devojka tragično su stradali kada se njihov automobil survao u obližnje jezero dok su vodili ljubav na zadnjem sedištu.

Evgenij Černov i njegova devojka Jana Krijučkova pronađeni su utopljeni u vozilu marke "niva" u jednom jezeru u regionu Volgograda.

Policija je saopštila da je par parkirao vozilo uz ivicu obale, a njihovi pokreti tokom vođenja ljubavi prouzrokovali su pad automobila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Policajac umro u kolima tokom seksa kod Bajine Bašte?

Beživotna tela mladih Rusa nađena su na zadnjem sedištu vozila.

Momak i devojka ugušili se u garaži

Automobil je bio izbačen iz brzine, ali su, kako tvrde policajci, njihovi pokreti tokom vođenja ljubavi prouzrokovali tragediju i pad automobila u jezero.



Izvor: youtube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.