Izvor: Press, 23.Okt.2014, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uljez preskočio ogradu Bele kuće

Jedan muškarac preskočio je danas ogradu Bele kuće, ali je uhvaćen pošto su na njega krenuli agenti sa službenim psima, saoštio je portparol Tajne službe.
Na video snimku mogu se videti agenti Tajne službe koji opkoljavaju uljeza na travnjaku na severnoj strani Bele kuće, koji je potom zatvoren, preneo je Rojters.

Početkom oktobra, direktorka američke Tajne službe Džulija Pirson >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << podnela je ostavku, posle niza propusta elitnog ogranka za bezbednost predsednika.



Ostavku je podnela pod pritiskom predstavničkog doma Kongresa gde je satima odgovarala na pitanja o nagomilanim propustima u obezbeđenju predsednika Baraka Obame.

Neposredni povod za pozivanje direktorke na odgovornost bio je incident koji se dogodio 19. septembra kada je američki ratni veteran Omar Gonzales upao u Belu kuću noseći u ruci nož.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Uljez preskočio ogradu Bele kuće

Izvor: Studio B, 23.Okt.2014

Jedan muškarac preskočio je danas ogradu Bele kuće, ali je uhvaćen pošto su na njega krenuli agenti sa službenim psima, saoštio je portparol Tajne službe...Na video snimku mogu se videti agenti Tajne službe koji opkoljavaju uljeza na travnjaku na severnoj strani Bele kuće, koji je potom zatvoren,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.