Uhapšena majka monstrum koja je ubila osmoro dece!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Dec.2014, 01:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena majka monstrum koja je ubila osmoro dece!

Agencija Rojters je prenela da je uhapšena 37-godišnja žena koja je majka sedmoro ubijene dece, dok je osmo dete od rodbine. Detektiv Bruno Asnikar je izjavio da je žena, takođe, zadobila povrede nožem i da je smeštena u bolnicu, ali da je pribrana i da razgovara sa policijom

Australijska policija je danas saopštila da je uhapsila majku dece čija su tela pronađena u kući u gradu Kerns, na severu zemlje.

Kako je navedeno, majka je uhapšena zbog ubistva. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Policija je pronašla tela osmoro dece, uzrasta od 18 meseci do 15 godina, koji su preminuli od rana zadobijenih nožem.

Agencija Rojters je prenela da je uhapšena 37-godišnja žena koja je majka sedmoro ubijene dece, dok je osmo dete od rodbine.

Foto: Tanjug/AP

JEZIV ZLOČIN: Nožem ubijeno osmoro dece, među njima i jedna beba (FOTO) (VIDEO)

Detektiv Bruno Asnikar je izjavio da je žena, takođe, zadobila povrede nožem i da je smeštena u bolnicu, ali da je pribrana i da razgovara sa policijom.

Mediji su ranije javili da je policija države Kvinslend dobila poziv da ode u kuću u predgrađe Manora pošto je obaveštena da je žena zadobila teške povrede. Policajci su na licu mesta zatekli tela dece i ženu sa teškim povredama na grudima.

Premijer Toni Abot je rekao da je reč o zločinu “koji ostavlja bez reči” i dodao da su ovo teški dani za njegovu zemlju.

Vest o ovoj tragediji usledila je samo nekoliko dana posle incidenta u Sidneju kad je naoružani napadač u jednom kafiću držao 18 ljudi kao taoce skoro 16 sati. Dva taoca su ubijena, kao i napadač, posle upada policije u kafić.

ONE SU HEROJI DANA: Ove žene su pobegle od otmičara u Sidneju! (VIDEO)

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.