Uginuo konj čarobnjaka Gandalfa iz filma Gospodar prstenova (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 12.Apr.2014, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uginuo konj čarobnjaka Gandalfa iz filma Gospodar prstenova (VIDEO)

Konj Blanko, koga je jahao čarobnjak Gandalf u filmu “Gospodar Prstenova” uginuo je posle duge i teške bolesti, prenose danas američki mediji.

Vlasnica konja, Sintija Rojal odlučila je da uspava 36-godišnjeg konja. Ona je potom emitovala na internetu video klip kao omaž svom mezimcu. Trilogiju “Gospodar prstenova” napisao je britanski pisac Džon Ronald Rejel Tolkin.

Tolkinovo delo ima tri toma, preveden je na mnoge jezike i predstavlja jedno od najpopularnih >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << dela 20. veka.

Roman je bio inspiracija novozelandskom reditelju Piteru Džeksonu za istoimenu filmsku trilogiju, koja je početkom 2000. godine bila veoma gledana i popularna u svetu. Ta filmska trilogija je dobila ukupno 17 Oskara.


Izvor: beta.rs
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uginuo Šedoufeks, Gandalfov konj

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Apr.2014

Svima koji su pogledali makar jednom trilogiju "Gospodar prstenova" u sjećanju je ostao Šedoufeks, bijeli konj koga jaše čarobnjak Gandalf.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.