Ugašen požar na ruskoj nuklearnoj podmornici

Izvor: Večernje novosti, 29.Apr.2016, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugašen požar na ruskoj nuklearnoj podmornici

Požar koji je izbio na ruskoj nuklearnoj podmornici u gradu Viljučinsk na Kamčatki lokalizovan je. Na podmornici nema motora i oružja Požar koji je izbio na ruskoj nuklearnoj podmornici u gradu Viljučinsk na Kamčatki lokalizovan je. Na podmornici nema motora i oružja, javili su mediji pozivajući se na izvore. Podmornicu su potopili u vodu da bi se ugasio požar koji je izbio u unutrašnjosti. Sa podmornice su odavno skinuti nuklearni motor i oružje, jer je ona izbačena >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << iz upotrebe početkom dvehiljaditih, a ostalo je samo telo podmornice. Prema navodima izvora ta nuklearna podmornica izvedena je iz sastava ruske mornarice 1998. godine. Ministarstvo odbrane Rusije zvanično je potvrdilo da je podmornica „Krasnojarsk“, koja je izrađena 1983, godine 1998. izvedena iz sastava Vojno-morske flote Rusije i odneta na reciklažu. (Izvor: sputniknews.com)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ugašen požar na ruskoj nuklearnoj podmornici

Izvor: Radio 021, 29.Apr.2016

Požar koji je izbio na ruskoj nuklearnoj podmornici u gradu Viljučinsk na Kamčatki lokalizovan je...Na podmornici nema motora i oružja, javili su mediji. Podmornicu su potopili u vodu da bi se ugasio požar koji je izbio u unutrašnjosti...Sa podmornice su odavno skinuti nuklearni motor i oružje,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.