Udavili se zatrpani rudari u Kolumbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Okt.2014, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udavili se zatrpani rudari u Kolumbiji

Dvanaest radnika se udavilo u jedno oknu rudnika uglja u Kolumbiji, u koje je provalila voda.

Specijalizovani spasioci koji su uzalud od popodneva nastojali da ispumpaju vodu, izjavili su kasnije da nema nikakve nade da je iko preživeo poplavu rudničkih hodnika kao i svih ulaza i izlaza iz njega.

Pre četiri godine, u drugom kolumbijskom rudniku uglja je poginulo više od 60 rudara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolumbija, nesreća u rudniku uglja

Izvor: RTS, 31.Okt.2014

Strahuje se da je 12 rudara stradalo u nesreći u rudniku uglja u Kolumbiji, saopštili su zvaničnici...Nesreća se dogodila u rudniku u gradu Amaga, na severozapadu Kolumbije, kada je u rudnik ušla bujica vode, javlja Tanjug..."Šanse da su oni preživeli gotovo da nema", rekao je zvaničnik službe...

Nastavak na RTS...

Kolumbija:Nesreća u rudniku, zatrpano 12 rudara

Izvor: Press, 31.Okt.2014

. Kolumbijske vlasti su danas saopštile da se strahuje da je 12 rudara izgubilo život u nesreći u rudniku uglja u koji je ušla bujica vode.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.