Ubijen policajac, izbodene tri žene

Izvor: Blic, 27.Avg.2015, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen policajac, izbodene tri žene

Jedan policajac je ubijen, a jedna ženska osoba podlegla je ranama zadobijenim nožem u gradu Sanset u američkoj saveznoj državi Lujzijani, javile su danas agencije.

Osumnjičeni Harison Vajli Džunior (Wiley Jr) ubio je pištoljem 51-godišnjeg policajca Henrija Nelsona koji je stigao na poziv za intervenciju pri porodičnom nasilju, a tri žene - medju kojima i njegovu suprugu, izbo nožem, javio je AFP.

Pored njegove supruge, napadnute su dve sestre gradonačelnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << susednog gradića Grand Koto (Coteau), od kojih je jedna preminula, dok je druga u kritičnom stanju.

Vajlijeva supruga Kortni Džolivet je operisana u tamošnjoj bolnici i u stabilnom je stanju.

Ubica je posle napada automobilom udario u izlog radnje, u kojoj se zabarikadirao, ali ga je policija uhapsila.

Šerif Okruga Landri Bobi Gidroz (Guidroz) rekao je En-Bi-Siju (NBC News) ukazao je na drogu kao na mogući uzrok.

- Kada ljudi konzumiraju nelegalne narkotike, postaju hrabri, postaju glupi - rekao je on.

U sredu je u Virdžiniji bivši saradnik TV kompanije „Dablju-Di-Bi-Džej Seven“ (WDBJ7) Vester Li Flenegan ubio snimatelja i novinarku te televizije.

Objašnjavajući svoj postupak, Flenegan je naveo da je, između ostalog, to bila osveta i za pucnjavu na rasnoj osnovi 17. juna u afroameričkoj crkvi u Čarlstonu, u kojoj je ubijeno devet ljudi, podseća Bi-Bi-Si (BBC).

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD: Ubijen policajac, izbodene tri žene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Avg.2015

Jedan policajac je ubijen, a jedna ženska osoba podlegla je ranama zadobijenim nožem u gradu Sanset u američkoj saveznoj državi Luizijani, javile su danas agencije...Osumnjičeni Harison Vajli Džunior (Wiley Jr) ubio je pištoljem 51-godišnjeg policajca Henrija Nelsona koji je stigao na poziv za...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.