Ubijen penzionisani hrvatski oficir

Izvor: Blic, 03.Maj.2015, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen penzionisani hrvatski oficir

U zagrebačkom naselju Sesvete jutros je ubijen muškarac, a sumnja se da je ubistvo povezano s obračunom kriminalnog podzemlja.

Zagrebački mediji, pozivajući se na nezvanične izvore, prenose da je ubijen penzionisani oficir Vinko Žuljević Klica.

Mediji navode da je Klica bio na glasu kao jedan od opasnijih ljudi u Zagrebu, i da je iza sebe imao logističku podršku u vidu bivših vojnika HVO-a, koji su nakon rata iz BiH došli u Zagreb.

Ubistvo se dogodilo u 7.55 časova, a uviđaj je u toku.

Zagrebačka policija najavila je više će informacija saopštiti u 11.00 časova na licu mesta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zagreb: Ubijen penzionisani oficir

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Maj.2015

ZAGREB - U zagrebačkom naselju Sesvete jutros je ubijen muškarac, a sumnja se da je ubistvo povezano s obračunom kriminalnog podzemlja...Zagrebački mediji, pozivajući se na nezvanične izvore, prenose da je ubijen penzionisani oficir Vinko Žuljević Klica...Mediji navode da je Klica bio na glasu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.