Ubijen napadač koji je pucao ispred tržnog centra u Hjustonu

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Sep.2016, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen napadač koji je pucao ispred tržnog centra u Hjustonu

Policija je danas ubila nepoznatog napadača koji je prethodno pucao iz revolvera i ranio više osoba ispred jednog tržnog centra u Hjustonu, u američkoj državi Teksas, javili su mediji.Tačan broj ranjenih i njihovo stanje nije poznato. Napadača su neutralisali policajci, rečeno je u policiji u Hjustonu.

Mreža KHOU je javila da je u napadu ranjeno sedmoro, kao i da nema naznaka da je bilo više od jednog napadača.

Nekoliko povređenih prevezeno je obližnju bolnicu.

Istraga je u toku. Specijalne jedinice policije uputile su se na mesto napada pošto je pronađeno sumnjivo vozilo na parkingu tžnog centra na jugozapadu Hjustona.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava u Hjustonu, više ranjenih

Izvor: N1 televizija, 26.Sep.2016

U Hjustonu u jutarnjim časovima po lokalnom vremenu devetoro ljudi je ranjeno oružjem u šoping centru u jugozapadnom delu grada. Policija je objavila da je ubila napadača koji je opisan kao crnac s revolverom...Hjustonska policija je na Tviteru objavila da je, pošto je otvorena vatra na njene službenike,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.