(UZNEMIRUJUĆE) ČUJU SE VRISCI I ZAPOMAGANJE PUTNIKA: Prvi snimak iz vozova posle stravičnog sudara!

Izvor: Kurir, 10.Feb.2016, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UZNEMIRUJUĆE) ČUJU SE VRISCI I ZAPOMAGANJE PUTNIKA: Prvi snimak iz vozova posle stravičnog sudara!

Nakon jučerašnjeg stravičnog sudara vozova u Nemačkoj kod Bad Ajbling u Bavarskoj broj žrtava popeo se na 11. Spasilačke ekipe uspele su da pronađu osobu koja se vodila kao nestala. I ona je, nažalost, dodana na popis poginulih.

Inače pojavio se i video na Jutjubu koji pokazuje trenutke neposredno nakon nesreće u unutrašnjosti uništenog voza.

Na snimku se vide putnici koji pomažu jedni drugima dok čekaju dolazak spasilačkih ekipa, čuje se vriska, krš >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i lom, kao i komentari putnika o tome kako se nesreća mogla dogoditi:

"Mislim da nas je udario voz iz suprotnog smera", "Možda je semafor bio isključen"...



Ministar saobraćaja Aleksander Dobrint opisao scene haosa koje je zatekao.

"Tamo su užasni prizori. Bilo je šokantno videti kako su dva voza smrskana i jedan se zario u drugi", kazao je ministar.

On je dodao da su vozovi sigurno išli veoma velikom brzinom, kao i da je na toj deonici pruge maksimalna dozvoljena brzina 100 km na sat.

(EPK)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.