UŽASAVAJUĆA OSVETA NARKO KARTELA: Odsekli lopovima šake, i ostavili JEZIVU poruku (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Okt.2016, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽASAVAJUĆA OSVETA NARKO KARTELA: Odsekli lopovima šake, i ostavili JEZIVU poruku (VIDEO)

Video, snimljen u meksičkoj državi Halisko, pokazuje kako se narko - kartel osvetio "pacovima". Meksički bosovi odsekli su šake lopovima, i na snimku se od navodno sedam ugroženih vide dva uplašena muškarca sa odsečenim šakama. Oni su se valjali po podu, dok je naoružana policija pokušavala da im pomogne. U videu se vidi i jedna žena, na isti način ugrožena, a sve troje imaju plastične kese na mestima gde su im bile šake.

U pozadini se čuje kako neko viče da dolazi hitna >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pomoć, i kako moraju da ostanu tu. Policajac pita jednog odakle je, a on odgovara kako ništa nisu jeli četiri dana. Čovek koji je ležao na zemlji nije hteo da odgovori zašto je otet, dok je jedna od navodnih žrtava umrla pre nego je dobila medicinski tretman. Preostalih šest žrtava je posle medicinske pomoći u kritičnom stanju u bolnici.

Tužilac Eduardo Ramires iz ove meksičke države potvrdio je da su svi napadnuti imali krivične dosijee za zločine, uključujući pljačke i trgovinu drogom. Lokalni mediji su izvestili da će se razlog ovakvog zločina pripisati "osvetnicima pravde".

Neki od povređenih tvrde da su im ovu kaznu naneli dileri droge, jer su ukrali novac prilikom primopredaje, a ovo je samo upozorenje drugima. Takođe je kod njih pronađena poruka "Elitna poruka pacovima".

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.