Izvor: Blic, 21.Okt.2016, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U KAMERUNU Voz iskočio iz šina, poginule 53 osobe

Najmanje 53 osobe su poginule danas u Kamerunu kada je prepun putnički voz iskočio iz šina na putu od prestonice Jaunde do najvećeg grada u toj zemlji Duale, saopštila je državna televizija "Crtv".

- Voz, u kojem je bila velika gužva zbog poremećaja u saobraćaju između dva grada, iskočio je iz šina pre nego što je stigao do Eseke, grada u centralnom delu zemlje - naveo je ministar saobraćaja Edgar Alen mebe Ngo, a preneo AFP.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U KAMERUNU: U železničkoj nesreći poginulo 53, preko 300 povređeno

Izvor: Kurir, 21.Okt.2016

...- Voz, u kojem je bila velika gužva zbog poremećaja u saobraćaju između dva grada, iskočio je iz šina pre nego što je stigao do Eseke, grada u centralnom delu zemlje - naveo je ministar saobraćaja Edgar Alen mebe Ngo, a preneo AFP..Autor: Foto: Twitter,Tanjug

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.