Izvor: Blic, 06.Feb.2016, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U BEČU Migrant silovao destogodišnjeg dečaka na bazenu

Migrant iz Iraka (20) brutalno je silovao desetogodišnjeg dečaka na bazenu u Beču.

Zlostavljanje koje je šokiralo Austriju dogodilo se još 2. decembra, ali je policija tek sada saopštila detalje. Kako prenosi "Jutarnji list", nakon ovog stravičnog čina, uplakani dečak se obratio spasiocu, koji je odmah pozvao Hitnu pomoć i policiju.

Iračanin, koji se nakon svog gnusnog čina zabavljao skačući u bazen, policiji je rekao da nije hteo da povredi dečaka i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je to uradio jer mesecima nije imao seks, pa je bio u krizi.

Uhapšeni, koji je u Beču radio kao taksista, rekao je policiji da zna da je to što je učinio 'loše' i da nije mislio da prestraši dečaka.

Migrant koji je u Austriju ušao preko balkanske rute, kazao je policiji kako ga je obuzela neopisiva seksualna energija i da nije mogao da se suzdrži. Rekao im je i da zna da je to zabranjen čin, ali da 'nije uvek bolestan', napomenuvši da u Iraku ima suprugu i ćerku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Migrant silovao dečaka na bazenu u Beču!?

Izvor: Mondo, 06.Feb.2016

Jedan 20-godišnji migrant iz Iraka osumnjičen je za brutalno silovanje dečaka (10) na bazenu u Beču...Foto: Mondo/ Goran Sivački..Dečak je zbog povreda morao da zatraži lekarsku pomoć, javili su svetski mediji...Uplakani mališan je prvo ispričao spasiocu šta se desilo, nakon čega je došla...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.