UKRAJINA: Gradonačelnik Kremenčuka ubijen iz automobila u pokretu!

Izvor: Press, 26.Jul.2014, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UKRAJINA: Gradonačelnik Kremenčuka ubijen iz automobila u pokretu!

Gradonačelnik Kremenčuka Oleg Babajev je ubijen kada su se njegovom automobilu primakla druga kola iz kojih je neidentifikovana osoba ispalila tri hica iz pištolja s prigušivačem, izjavio je Anton Geraščenko iz ukrajinskog ministarstva unutrašnjih poslova, a prenosi Rojters. 

Geraščenko ističe kako znatan deo građana Kremenčuka podržava Babajeva, koji je tokom protesta na trgu Majdan u Kijevu ustao u zaštitu lokalnih aktivista protiv bivšeg predsednika Janukoviča, koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << su policija i tužilac hteli da hapse. 

Tokom noći je ispaljena granata na kuću gradonačelnika Lavova Andreja Sadovija, koji se u tom trenutku nije nalazio kod kuće.

Pomenuta dva napada najverovatnije nisu u vezi, stoji u saopštenju ukrajinskog ministarstva.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Ubijen gradonačelnik grada u centralnoj Ukrajini, u kuću gradonačelnika Lavova ispaljena granata

Izvor: Blic, 26.Jul.2014

Gradonačelnik grada Kremenčuk, u centralnoj Ukrajini, ubijen je juče, dok je na kuću gradonačelnika Lavova noćas ispaljena granata, saopštava ukrajinsko Ministarstvo unutrašnjih poslova. ..Gradonačelnik Kremenčuka Oleg Babajev je ubijen kada su se njegovom automobilu primakla druga kola iz...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.