UDARILI U BRDO: Dvoje mrtvih u padu aviona u Hrvatskoj

Izvor: Kurir, 02.Avg.2015, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDARILI U BRDO: Dvoje mrtvih u padu aviona u Hrvatskoj

Dvoje ljudi poginulo je juče oko 18 sati, kada je iz zasad nepoznatog razloga pao sportski avion kod Daruvara na zapadu Slavonije u Hrvatskoj, preneli su hrvatski portali

DARUVAR - Prema pisanju medija, letelica je ubrzo po poletanju udarila u šumovito brdo oko dva kilometra od sportskog aerodroma.

- Avion je uzleteo i napravio manevar ulevo i odjednom se iz nepoznatog razloga srušio na obližnje brdo, pri čemu je eksplodirao i zapalio se - rekao je jedan očevidac >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za portal Dnevnik.hr.

Na mesto nesreće odmah su upućeni vatrogasci i Hitna pomoć, a policija je obavila uviđaj. Kako se navodi, nezvanično je reč o avionu aero-kluba Ždral iz Daruvara, a na licu mesta su poginula dva člana tog kluba.

(A. S. B.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.