U slučajnoj pucnjavi ranjena dva čuvara ambasade SAD

Izvor: 24sata, 19.Avg.2014, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U slučajnoj pucnjavi ranjena dva čuvara ambasade SAD

Dva čuvara američke ambasade u glavnom gradu Jordana, Amanu, ranjena su danas u slučajnoj pucnjavi.

Portparol jordanske policije Amer al Sartavi opisao je pucnjavu kao incident u kome su ranjena dva čuvara ambasade - jedan u ruku, a drugi u nogu, prenela je agencija AP.

Portparol Biroa Stejt departmenta za bliskoistočne poslove Edgar Vaskez objasnio je da se incident dogodio kada su čuvari vozilima krenuli van zgrade Ambasade SAD u Amanu.

- Oružje pripadnika >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << Žandarmerije slučajno je opalilo unutar vozila, ranivši dva policajca. Shvatamo incident kao slučajan i vladina istraga je zatvorena - rekao je Vaskez.

Jordan je glavni saveznik SAD na Bliskom istoku, ali je američka ambasada u Amanu bila meta protesta u prošlosti zbog politike Vašingtona u regionu.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

OPALILA PUŠKA: U slučajnoj pucnjavi ranjena dva čuvara ambasade SAD u Jordanu

Izvor: Kurir, 19.Avg.2014

AMAN - Dva čuvara američke ambasade u glavnom gradu Jordana, Amanu, ranjena su danas u slučajnoj pucnjavi.  Portparol jordanske policije Amer al Sartavi opisao je pucnjavu kao incident u kome su ranjena dva čuvara ambasade - jedan u ruku, a drugi u nogu, prenela je agencija AP...Portparol Biroa...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.