U Zvorniku ubijen policajac, dvojica ranjena

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Apr.2015, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Zvorniku ubijen policajac, dvojica ranjena

Na policijsku stanicu u Zvorniku večeras je izvršen teroristički napad, u kojem je jedan policajac poginuo, dok su dva policajca ranjena.

To je agenciji Beta potvrdio izvor iz MUP Republike Srpske, i rekao da se napadač oko 19 sati automobilom dovezao do policijske stanice, a potom naoružan upao u zgradu i zapucao na policajce, jednog usmrtivši, a dvojicu ranivši.

Napadač je ubrzo ubijen.

Pojedini mediji objavili su da je napadač bio povezan s vehabijskim pokretom u BiH.

Za Zvornik je otputovao ministar unutrašnjih poslova RS, Dragan Lukač.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Teroristički napad u Zvorniku

Izvor: B92, 27.Apr.2015

Ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač potvrdio je da je napad na policijsku stanicu u Zvorniku izvršio Nerdin Ibrić, iz sela Sapna kod Zvornika...Ibrić je rođen 1991. godine..."Napad je izvršen u vreme smene u policijskoj stanici, što znači da je napadač znao kada je smena i da tada...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.