U Sloveniji sneg izazvao teškoće u saobraćaju

Izvor: Press, 30.Jan.2015, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Sloveniji sneg izazvao teškoće u saobraćaju

Velike količine snega koji u Sloveniji i dalje pada u središnjem i severnom delu zemlje, izazvale su povećan broj saobraćajnih nesreća, kašnjenje autobusa, a otežan je i saobraćaj preko aerodroma Brnik, objavili su slovenački mediji.
Do sada je napadalo od 10 do 40 santimetara snega, a privremeni prestanak padavia se očekuje u poslepodnevnim satima.
Zbog oštećenja koja je sneg izazvao na >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << električnoj mreži bez stuje je ostalo 1.200 potrošača.

Očekuje se da će sneg nastaviti da pada i narednih dana, a metereolozi predviđaju dalji pad temperatura, koje bi sledeće nedelje u jutarnjim satima mogle da budu oko minus pet dok bi u izrazito hladnim noćima mogled a dostignu i do minus 10 stepeni.
Očekuje se da će ovo zahlađenje potrajati nekoliko nedelja.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.