Izvor: RuskaRec.ru, 14.Jul.2017, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedinice Severne flote naoružane PZRK pogodile na vežbama sve zadate mete

U Severnoj floti Ratne mornarice RF završena je vojna obuka posluga mobilnih protivvazdušnih raketnih sistema (PZRK). Učestvovali su vojnici formacija, sastava, brodova i jedinica flote u čijem naoružanju se nalaze PZRK. 
Obuka je završena na poligonu jedinica pomorske pešadije Severne flote u Murmanskoj oblasti, gde je izvedeno bojevo gađanje vazdušnih ciljeva, odnosno raketa-meta. Raketni strelci prvi put su bili na ovakvom borbenom zadatku, što ih nije nimalo omelo da praktično svaka ispaljena raketa pogodi cilj. Vojnici su dobili najviše ocene rukovodilaca posle čega su se vratili u svoje baze.

Nastavak na RuskaRec.ru...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.