U Puli pronađeno telo trogodišnjaka, sumnja se da je ubijen

Izvor: N1 televizija, 24.Maj.2017, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Puli pronađeno telo trogodišnjaka, sumnja se da je ubijen

Jutros oko 9 sati kraj lučice Mandrač u Puli pronađeno je mrtvo trogodišnje dete u moru, u plućaku. Istarska policije ispituje četiri osobe, dve žene i dva muškarca zbog nasilne smrti dečaka.

Nezvanično se saznaje da je majka noćas oko ponoći policiji prijavila nestanak dečaka starog tri godine, a da je potom jutros upravo ona odvela policiju na mesto gde je pronađeno telo deteta.

Uviđaj je trajao gotovo dva sata a preliminarnim pregledom utvrđena je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nasilna smrt. Majka se s detetom nedavno iz BiH doselila u Pulu, javlja Hina. Otac je, kako se navodi u BiH.

Na telu trogodišnjeg dečaka vidljivi su tragovi nasilja, a pretpostavlja se da je zadavljen i bačen u more.

Izvor: TV Nova

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.