Tvorac Majnkrafta: Nesrećan sam jer sam milioner

Izvor: Kurir, 31.Avg.2015, 01:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tvorac Majnkrafta: Nesrećan sam jer sam milioner

Kada čovek može da ima sve, izgubi poriv da se bori za nešto novo, napisao je on u jednom tvitu

STOKHOLM - Švedski kompjuterski inovator Markus Person (35) postao je zvezda na internetu nakon što je objavio niz tvitova u kojima otkriva da je postao najnesrećniji čovek na svetu otkad je postao milioner.

Prema njegovim rečima, otkad je svoju kompaniju „Mojang AB“ prodao „Majkrosoftu“ za 1,38 miliona evra i nastavio da zarađuje i nakon toga, oseća se prazno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i bez volje da ima nove izazove.

- Kada čovek može da ima sve, izgubi poriv da se bori za nešto novo - napisao je on u jednom tvitu, a zatim dodao:

- Provod na Ibici sa prijateljima i mnogim poznatim ljudima širom sveta doveli su me do toga da se osećam izolovanijim nego ikad u životu.

Inače, Personu se pružila prilika da zaradi prvi veliki novac kada je 2009. na tržište lansirao video-igricu „Majnkraft“, koja mu je i donela svetsku slavu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.