Turske vlasti: Ubijen organizator bombaškog napada u Ankari

Izvor: Blic, 01.Jul.2016, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turske vlasti: Ubijen organizator bombaškog napada u Ankari

Turske vlasti su saopštile danas da je u antiterorističkoj akciji na jugozapadu Turske, gde Kurdi čine većinu, ubijen organizator samoubilačkog bombaškog napada izvedenog u Ankari u februaru u kojem je stradalo najmanje 28 ljudi.

"Mehmet Sirin Kaja, koji je bio mozak samoubilačkog napada od 17. februara na vojno osoblje u Ankari ubijen je u antiterorističkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << operacijama u Lidžeu u Dijarbakiru", kazao je neimanovani turski zvaničnik, preneo AFP.

Pročitajte još

Agencija podseća da su odgovornost za februarski napad preuzeli "Sokolovi slobode Kurdistana", odmetnuta ekstremistička grupa Radničke partije Kurdistana, koja je tvrdila da je to bio odgovor na bezbednosne operacije na jugoistoku Turske.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ubijen mozak bombaškog napada u Ankari

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jul.2016

ANKARA - Turske vlasti su saopštile danas da je u antiterorističkoj akciji na jugozapadu Turske, gde Kurdi čine većinu, ubijen organizator samoubilačkog bombaškog napada izvedenog u Ankari u februaru u kojem je stradalo najmanje 28 ljudi..."Mehmet Sirin Kaja, koji je bio mozak samoubilačkog napada...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.