Turistkinja iz Britanije silovana na Hvaru

Izvor: Blic, 04.Avg.2015, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turistkinja iz Britanije silovana na Hvaru

Dvadesetjednogodišnja Britanka prijavila je dvojicu mladića - dvadesettrogodišnjaka iz Saudijske Arabije i tridesettrogodišnjaka iz Jemena da su je silovali na jahti pored Hvara na hrvatskom primorju.

Mlada Britanka je dvojicu muškaraca navodno srela u klubu na Hvaru, pa su otišli na jahtu na kojoj je bilo veće društvo. Kada su stigli na kopno, prijavila je silovanje, a policija je uhapsila dvojicu osumnjičenih.

Navodno je devojka jedva ispričala što se dogodilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jer je bila jako omamljena, javili su hrvatski mediji.

Nakon što je Britanka prijavila silovanje, dva mlaića su privedena i za njih je zatražen pritvor. Istražni sudija pustio ih je na slobodu, ali im je oduzeo pasoše.

Oni su negirali krivicu, navodeći da je sve bilo na dobrovoljnoj osnovi. Protiv Saudijca i Jemenca pokrenuta je istraga.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Turistkinja iz Britanije silovana na Hvaru

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Avg.2015

Dvadesetjednogodišnja Britanka prijavila je dvojicu mladića - dvadesettrogodišnjaka iz Saudijske Arabije i tridesettrogodišnjaka iz Jemena da su je silovali na jahti pored Hvara na hrvatskom primorju...Mlada Britanka je dvojicu muškaraca navodno srela u klubu na Hvaru, pa su otišli na jahtu na...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.