Turčin zapalio živu trudnicu

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jan.2015, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turčin zapalio živu trudnicu

Stravičan i bestijalan zločin, kako ga nazivaju nemački mediji, dogodio se u Berlinu i potresao je celu Nemačku! Samo nekoliko nedelja pre nego što će na svet doneti dete, trudnu Nemicu Mariju P. (19) je živu zapalio njen bivši momak, Turčin Eren T. (19)!

Zajedno s još jednim saučesnikom, Eren T. je prošlog četvrtka devojku namamio u šumu u berlinskom Adlershofu. Tamo je usledila žestoka svađa, nakon čega je jedan od mladića dvaput ubo Mariju nožem u stomak! >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

- Trudna devojka je očajnički pokušavala da se odbrani, a to pokazuju mnogobrojne posekotine na njenim rukama. Nažalost, napadači su bili jači, a pošto su savladali devojku, oni su je polili benzinom i zapalili! Da sve bude jezivije, obdukcija je pokazala da je Marija u tom trenutku još bila živa. Patolozi su u njenim plućima našli tragove dima, što znači da je još disala, iako se ne zna da li je bila pri svesti. Marija se do poslednjeg atoma snage borila za svoj i život svog deteta, ali nije imala nikakve šanse - piše "Bild".

Telo spaljene devojke našli su šetači u petak ujutro, a tokom popodneva istog dana Eren T. se pojavio u policiji da prijavi njen nestanak! Policija ga je saslušala, a on je posle kraćeg vremena priznao da je bio očevidac jezivog zločina i naveo ime saučesnika. Policija je navela da je Turčin bio potpuno bezosećajan i hladan i da je tvrdio da je sve ideja njegovog druga koji je u međuvremenu takođe uhapšen i nalazi se u pritvoru.

Marija je kobnog četvrtka bila u policiji da prijavi svog bivšeg momka Erena T. zbog toga što joj je pretio smrću. Ova učenica poslovne škole bila je od septembra 2012. godine u vezi sa Turčinom i preko Fejsbuka je sanjarila o svojoj ljubavi. Kada je zatrudnela, Eren T. je raskinuo vezu i tražio od nje da abortira zbog njegove porodice koja nije prihvatala Mariju iako je Nemica čak prešla u islam.

Devojku je sve to pogodilo, pa je na svojoj Fejsbuk stranici poručila bivšem momku: "Želela bih da osećaš što i ja, a da ja budem tako hladna kao ti. Tada bi tvoje srce krvarilo kao što sada puštaš da moje krvari"!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.