Trenutak NAPADA:Odjeknulo je, nastao je haos VIDEO

Izvor: Mondo, 23.Maj.2017, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trenutak NAPADA:Odjeknulo je, nastao je haos VIDEO

Pogledajte trenutak eksplozije još jednog u nizu napada u Evropi. Najmanje 22 osobe su stradale u eksploziji bombe nakon koncerta američke pop zvezde Arijane Grande u Mančesteru. UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ.

Foto: Printscreen, youtube

Sve se dogodilo oko 22.30 (po vremenu u Engleskoj), odnosno samo što je Arijana otpevala poslednju pesmu.

Kada je pevačica napustila binu, odjeknula je eksplozija u prostoru koji povezuje koncertnu dvoranu i obližnju stanicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << metroa.

Policija u Mančesteru saopštila je da je "najmanje 22 ljudi poginulo a oko 59 ranjeno" u eksploziji.

"Dejli mejl" piše da je detonirana eksplozivna naprava punjena ekserima, i da su oštri komadi metala bukvalno "rastrgli" one koji su se zatekli najbliže u trenutku eksplozije. Isti list navodi da je napao bombaš samoubica, iako to policija još uvek nije potvrdila.

Policija ne isključuje mogućnost da je reč o terorističkom napadu.

Evo fotografija sa lica mesta:

Pogledajte taj trenutak kada se publika bezbrižno spremala da napusti dvoranu...a onda je odjeknula eksplozija i nastao je opšti metež. UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ:





Izvor: youtube

Sa razglasa su smirivali uspaničenu masu, govoreći im da napadač nije dvorani i da smireno izlaze napolje.



Izvor: youtube

 Pročitajte sve detalje i pogledajte video snimke sa mesta nesreće:

MASAKR na koncertu u Mančesteru! (FOTO, VIDEO)

Pročitajte i poslušajte šta kažu svedoci ovog stravičnog napada:

Svedoci: Vriska i panika, tela svuda (VIDEO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) ARIJANA GRANDE POSLE KRVAVOG KONCERTA: Slomljena sam. Tako mi je žao!

Izvor: Kurir, 23.Maj.2017

...Pevačica nije povređena, a odmah posle tragedije oglasila se na društvenoj mreži Tviter.."Slomljena sam Tako mi je žao iz dubine duše! Bez reči sam", napisala je Arijana posle napada na njenom koncertu..(VIDEO) UŽAS U MANČESTERU: 19 mrtvih, najmanje 50 ranjenih u bombaškom napadu na koncertu..(VIDEO)...

Nastavak na Kurir...

Đina (18) je prva žrtva masakra u Mančesteru: Objavila je noć pre pokolja rečenicu o koncertu, koji joj je bio poslednji u životu (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Maj.2017

Policija je identifikovala prvu žrtvu terorističkog napada u Mančesteru. U pitanju je maloletna tinejžderka Džordžina Betani Kalander (18) koju su prijatelji zvali Đina...Njen prijatelj je potvrdio za britanske medije da je ona preminula nakon eksplozije u bolnici...Tinejdžerka je svoje oduševljenje...

Nastavak na Telegraf.rs...

EKSER BOMBE sakate ljude, seku im meso i lome kosti: Isto oružje korišćeno je u 4 najkrvavija napada, teror na novom nivou (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Maj.2017

Vlasti Velike Britanije smatraju da su u Areni u Mančesteru korišćene improvizovane eksplozivne naprave, koje su odgovorne za mnogo pokolja, uključujući i 22 mrtvih na sinoćnjem koncertu američke pop pevačice...Svedoci u Mančesteru rekli su da su videli šrapnele oko mesta eksplozije, koji ukazuju...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.