Trampova ćerka zvanično postaje službenica Bele kuće

Izvor: N1 televizija, 30.Mar.2017, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trampova ćerka zvanično postaje službenica Bele kuće

Ivanka Tramp se pridružuje administraciji svog oca kao zvanično zaposlena u Beloj kući.

Trampova ćerka je najavila da će raditi u očevoj administraciji, ali da neće uzimati platu. Rekla je da je "čula da su neki zabrinuti što ona predsednika savetuje kao privatna osoba".

Ivanka Tramp je ranije najavila da će dobiti kancelariju u Beloj kući i odobrenje Službe bezbednosti, ali je rekla da se neće zvanično pridružiti vladi. Ta odluka je izazvala kritike stručnjaka >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << za etiku.

Njena advokatica Džejmi Gorelik je rekla da će Ivanka Tramp prijaviti svoje finansijsko stanje kako se traži od zaposlenih u federalnoj administraciji, i da će je obavezivai pravila etike koja tu važe.

Bela kuća je saopštila da je "zadovoljna što se Ivanka Tramp odlučila na taj korak".

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.