Izvor: Blic, 26.Maj.2017, 07:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp je konačno našao sebi ravnog u BESKRAJNOM RUKOVANJU (VIDEO)

Tramp je konačno našao nekoga sebi ravnog. Bar kada je rukovanje u pitanju.

Trampovo rukovanje privuklo je veliku pažnju svetskih medija. Američki predsednik često je krajnje neformalan u krajnje formalnim prilikama, pa tako njegovo rukovanje sa svetskim zvaničnicima traje dugo i često je žustro, čak i kada su žene u pitanju. Zahvaljujući predsedniku Tadžikisatana Emomaliju Rahmonu i sam je imao priliku da oseti neprijatnost u koju druge dovodi.

Rahmon i Tramp >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sreli su se u Saudijskoj Arabiji ovog vikenda. Rahmon je "prodrmao" Tramp baš onkao kako on to radi drugima.

Prisutnima se činilo da američki predsednik na sve načine pokušava da se izvuče iz čvrstog stiska svog sagovornika, ali da nije imao dovoljno snage.

Sada kada je osetio na svojoj koži kako neprijatno rukovanje može da bude, možda mu je jasno zbog čega je nemačka kancelarka Angela Merkel odbila da mu pruži ruku nakon sastanka u Beloj kući.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.