Tramp: Tužiću sve žene koje su me optužile za zlostavljanje

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Okt.2016, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Tužiću sve žene koje su me optužile za zlostavljanje

Kandidat republikanaca za predsednika SAD Donald Tramp izjavio je u subotu da će tužiti svaku ženu koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje ili drugo neprimereno ponašanje.

U obraćanju svojim pristalicama u Getisburgu, Tramp je nazvao žene koje su ga optužile za seksualno zlostavljanje "lažovima" i okrivio je demokrate za organizovanje negativne kampanje protiv njega, navodi agencija AP.

"Tužiću sve te lažove kada se izbori završe", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Tramp i dodao da "jedva čeka da to uradi".

Nekoliko žena optužilo je republikanskog kandidata za predsednika SAD za seksualno zlostavljanje i drugo neprimereno ponašanje, nekoliko nedelja pošto su se u javnosti pojavili snimci iz 2005. godine na kojima on iznosi vulgarne komentare na račun žena.

Poslednju u nizu optužbi juče je iznela jedna porno glumica. Ona je optužila Trampa da je 2006. godine nju i još dve žene poljubio bez traženja dozvole kada se se sreli posle golf turnira.

Američki milijarder odbacio je sve optužbe, navodeći da neke od žena koje ga optužuju nisu dovoljno atraktivne da bi privukle njegovu pažnju.

On je optužio Hilari Klinton i Demokratsku stranku da su fabrikovali optužbe protiv njega da bi naškodili njegovoj predsedničkoj kampanji.

Iz izbornog štaba demokrata poručuju da bi Tramp bio problematičan na mestu predsednika SAD.

Tramp je, u senci pretnje tužbama, predstavio plan za svojih prvih 100 dana na vlasti i najavio promene u "pokvarenom sistemu" u Vašingtonu.

Republikanac je obećao ukidanje sankcija na proizvodnju domaće energije i okarakterisao je Kinu kao manipulatora valutama.

"Obećavam vam, ako pratimo te korake, imaćemo novu vladu koja pripada narodu, koju je dao narod i koja je za narod", rekao je Tramp, aludirajući na čuveno obraćanje američkog predsednika Abrahama Linkona tokom američkog Građanskog rata 1863. godine.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Tramp: Tužiću sve žene koje su me optužile za zlostavljanje

Izvor: N1 televizija, 23.Okt.2016

Kandidat republikanaca za predsednika SAD Donald Tramp izjavio je da će tužiti svaku ženu koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje ili drugo neprimereno ponašanje...U obraćanju svojim pristalicama u Getisburgu, Tramp je nazvao žene koje su ga optužile za seksualno zlostavljanje "lažovima"...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.