Totalni haos: Evo kako bi zaista izgledao rat NATO i Rusije

Izvor: Press, 16.Jan.2017, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totalni haos: Evo kako bi zaista izgledao rat NATO i Rusije

Zahvaljujuči interaktivnoj mapi Centra za strateške i međunarodne studije (CSIS), možemo na veoma jednostavan i efikasan način da vidimo koliko bi haotičan i opasan sukob NATO i Rusije zaista bio
Oružane snage SAD razmestile su najveći broj trupa u Evropi od kraja Hladnog rata. Ipak, kako se NATO vojska kreće ka istočnoj granici >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Alijanse, teko sve više zalazi uz senku ruskog raketnog sistema u Kalinjingradu i protiv-vazdušnog sistema S-400 postavljenog na Krimu.

U slučaju izbijanja sukoba oko Baltičkih država, ruski projektili bi lako pogodili NATO trupe u Poljskoj, što naročito zabrinjava Zapad. Iako je ruska vojska manja nego što je bila, ona je adekvatnije pripremljena za moderne sukobe i prema studiji RAND korporacije, veoma brzo bi nadvladala Baltičke države.
 
View image on Twitter


  Follow
Newsweek Srbija @NewsweekRs

Nema ni pobednika, ni gubitnika: Zašto dezintegracija Evrope nije u interesu Rusije https://goo.gl/foPLeq  #Rusija #EU
4:31 PM - 13 Jan 2017
    Retweets     likes




Zahvaljujuči interaktivnoj mapi Centra za strateške i međunarodne studije (CSIS), možemo na veoma jednostavan i efikasan način da vidimo koliko bi haotičan i opasan sukob NATO i Rusije zaista bio.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAVETNIK KREMLJA OTKRIVA: Putin u Srbiji razmešta raketni štit S-400

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2017, 10:00

Senzacionalno otkriće iz vrha države..Vladimir Putin mogao bi da u Srbiji razmesti deo ruskog antiraketnog štita! Kao odgovor na ekspanziju NATO u Evropi, u Moskvi se ozbiljno razmatra instaliranje protivraketnog sistema S-400 na teritoriji “najvernijeg ruskog saveznika na Balkanu“!..Sve ovo tvrdi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.