Toronto: Tri osobe ubijene samostrelom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Avg.2016, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toronto: Tri osobe ubijene samostrelom

Tri osobe su ubijene danas u napadu samostrelom u istočnom delu Toronta, a policija je privela jednu osobu, saopštile su kanadske vlasti.

Portparol policije Dejvid Hopkinson potvrdio je da je policija dobila poziv da su tri osobe ranjene samostrelom, a na licu mesta samo su mogli da konstatuju njihovu smrt, javio je Rojters.

On je dodao da policija nema za sada nikakve informacije o motivima napada.

Tv stanica CTV Njuz javila je da su još dve osobe teško povređene.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Toronto: Tri osobe ubijene u napadu samostrelom

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Avg.2016, 12:15

Tri osobe su ubijene u napadu samostrelom u istočnom delu Toronta, a policija je privela jednu osobu, saopštile su kanadske vlasti...Portparol policije Dejvid Hopkinson potvrdio je da je policija juče dobila poziv da su tri osobe ranjene samostrelom, a na licu mesta samo su mogli da konstatuju njihovu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.