To je PR: Ovako Putin i Medvedev pumpaju mišiće

Izvor: Mondo, 30.Avg.2015, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

To je PR: Ovako Putin i Medvedev pumpaju mišiće

Kremlj je objavio video snimke i fotografije ruskog predsednik i premijera kao vežbaju u teretani.

Foto: AP Photo/RIA Novosti, Mikhail Klimentyev

Objavljivanje ovakvih slika "prvih" među ruskim muškarčinama zapadni mediji tumače kao PR kampanju prvenstveno predsednika Vladimira Putina, kome "opada popularnost".

Izvor: Youtube/RT

Od 61% do 80%

Prema podacima Levada centra, Putinov rejting je u novembru 2013. bio 61 odsto, i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << to je najniža vrednost od 2000. godine, kada je po prvi put izabran za predsednika. Najvišu vrednost, 80 odsto podrške, Putin je imao početkom godine kada je u žiži interesovanja javnosti bila kriza u Ukrajini i ruski odgovor na nju.

U majci, trenerci i patikama Putin pokazuje svoje mišićavo telo, baš kako je ranije pokazivan kako jaše konja, pilotira supersoničnim avionom ili lovi tigra, piše britanski "Dejli mejl".

Posle "gimnastike" Putin i premijer Dmitrij Medvedev u predsednikovoj rezidenciji kod Sočija na Crnom moru prepustili su se mesu sa roštilja i čaju, "da zaokruže zdravu priču".

Putinov rejting ne stoji više tako dobro zbog oslabljene ekonomije Rusije i rublje "u slobodnom padu" zbog veoma niskih cena nafte u svetu i zapadnih sankcija Moskvi zbog krize u Ukrajini.

Foto: AP Photo/RIA Novosti, Mikhail Klimentyev

Rejting "ne stoji dobro" ali po ruskim standardima, jer po zapadnim on je i dalje veoma visok po zapadnim standardima. Anketa Fondacije za javno mnjenje, objavljena u petak u "Vodomostima", pokazuje da je za Putina 72 odsto Rusa, nasuprot majskih 76 odsto.

Foto: AP Photo/RIA Novosti, Mikhail Klimentyev

Prema podacima Levada centra, Putinov rejting je u novembru 2013. bio 61 odsto, i to je najniža vrednost od 2000. godine, kada je po prvi put izabran za predsednika. Najvišu vrednost, 80 odsto podrške, Putin je imao početkom godine kada je u žiži interesovanja javnosti bila kriza u Ukrajini i ruski odgovor na nju.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.