Tinejdžer izvršio samoubistvo, zato što mu je majka isključila igrice

Izvor: Vesti-online.com, 03.Maj.2015, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžer izvršio samoubistvo, zato što mu je majka isključila igrice

Pol Bikli skočio je sa mosta, zbog sukoba sa majkom koja mu je isključila internet konekciju na konzoli.

Pol i njegova majka upali su bučnu svađu zbog konzole Plejstejšn. Naime, Dona je smatrala da je nedopustivo konstantno vikanje i psovanje zbog jedne konzole.

- Rekla sam mu da to više ne može tako. Kako je vreme prolazio postajao je sve agresivniji. Onda sam mu zapretila, da ukoliko ne prestane sa bezobraznim ponašanjem da ću isključiti internet - rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Dona, prenosi "Metro".

Pol je izjurio iz kuće, par sati kasnije. Policija se pojavila na vratima Doning doma i rekla da je njen sin preminuo.

Gospođa Bikli zna da nije kriva zbog samoubistva sina. On je patio od kliničke depresije i imao je opsesivno kompulsivni poremećaj.

- Jedino što sada mogu da kažem roditeljima je da budu pažljiviji kada su promene raspoloženja njihove dece. Tinejdžeri su u nezgodnom razdoblju i kao što možemo da vidimo, u stanju su sve da urade. Prema tome, posmatrajte svoje dete, pre nego što bude kasno - zaključila je Dona.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Izvršio samoubistvo, jer mu je majka isključila plejstejšn

Izvor: Radio 021, 03.Maj.2015

Pol Bikli skočio je sa mosta, zbog sukoba sa majkom koja mu je isključila internet konekciju na konzoli...Pol i njegova majka upali su bučnu svađu zbog konzole Plejstejšn. Naime, Dona je smatrala da je nedopustivo konstantno vikanje i psovanje zbog jedne konzole..."Rekla sam mu da to više ne može...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.