Izvor: Blic, 03.Dec.2016, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško bolestan dečak imao je samo JEDNU ŽELJU, a onda su uskočili australijski SPECIJALCI

Australijska policija izašla je u susret teško obolelom dečaku Deklanu i ispunila mu jednu veliku želju - da nešto digne u vazduh.

Neobičnu želju dečaka obolelog od raka australijska policija ispunila je na poligonu za vežbe specijalnih jednica, a cela njegova porodica prisustvovala je tome.

Deklanova želja (12) došla je do vlasti zahvaljujući organizaciji "Make-A-Wish Australia" ("Poželi želju Australija") čiji je osnovni cilj da deci oboleloj od teških >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bolesti priušte malo radosti tako što će im ispuniti jednu želju koju zatraže. Deklanova želja jeste bila neobična, ali iz policije kažu da je nije bilo teško organizovati.

- Deklanova želja bila je da nešto digne u vazduh i mi smo mogli to da mu pružimo. Ali nismo sve ovo organizovali samo zbog Deklana, već i zbog njegove porodice, jer smo želeli da ispunjavanjem njegove želje svima pružimo nešto lepo - rekao je Dejvid Šarp iz australijske policije.

Za neobičnu želju koju je dečak iskazao, Deklanova mama Belinda ima objašnjenje.

- Mislim da je želeo da uradi nešto drugačije i nešto što može da mu skrene misli sa bolesti. Svim našim prijateljima je ispričao da ide da digne nešto u vazduh i zavideli su mu što je dobio takvu priliku - kaže Belinda.

Pored ispunjenja svoje želje, Deklan je dobio priliku i da upozna premijera Australije Malikoma Ternbula i obiđe njegove kancelarije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.