Telo Kimovog polubrata i dalje u mrtvačnici, nema nema ko da ga preuzme

Izvor: Vesti-online.com, 28.Mar.2017, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telo Kimovog polubrata i dalje u mrtvačnici, nema nema ko da ga preuzme

Telo Kim Džong-Nama, polubrata severnokorejskog lidera Kim Džong-Una, i dalje se nalazi u Kuala Lumpuru, jer ga još niko nije preuzeo.

- Moramo da proverimo u forenzičkom sektoru da li je neko podneo zahtev za iznošenje tela, ali koliko za sada znamo, nema promene statusa kvo - rekao je malezijski ministar zdravlja Subramanijam Sathasivam novinarima, prenosi Rojters.

Prema njegovim rečima, niko od najbližih rođaka ubijenog Kim Džong Nama nije se pojavio kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bi malezijskim vlastima dao uputstva o tome šta dalje raditi sa njegovim telom.

Malaysia says the body of Kim Jong-Nam is still in a KL morgue amid rumours it was sent to North Korea or Macauhttps://t.co/sEmhkt7MPO pic.twitter.com/L5aNrDSqdp— AFP news agency (@AFP) March 28, 2017

Mediji su u ponedeljak objavili navode da je Kimovo telo izneto iz bolnice i da se priprema njegov transport u Peking, dok malezijski list "Nju strejts tajms"  tvrdi da se očekuje da njegovo telo bude potom prebačeno iz Pekinga u Severnu Koreju, ne navodeći izvor te informacije.

Kim Džong-Nam ubijen je 13. februara na aerodromu u Kuala Lumpuru kada je policija uočila dve žene kako mu u lice prskaju izuzetno jak nervni otrov VX.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.