Tela beba nađena u skladištu

Izvor: OkRadio.rs, 22.Okt.2014, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tela beba nađena u skladištu

U jednom iznajmljenom skladištu u gradu Vinipeg na zapadu Kanade pronađena su tela četiri bebe, saopštila je lokalna policija. Policija vrši istragu o otkriću leševa beba, dok patolozi istovremeno vrše obdukciju tela.   - Suviše je rano da se kaže šta se ovde dogodilo - izjavio je na konferenciji za štampu policijski načelnik Erik Hofli.   Hofli je dodao kako policiji u poslednje vreme nije prijavljen nijedan slučaj nestanka beba.   

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Užas u Kanadi: Tela četiri bebe u skladištu

Izvor: Mondo, 22.Okt.2014

U iznajmljenom skladištu u gradu Vinipeg na zapadu Kanade su pronađena tela četiri bebe, saopštila je lokalna policija...Foto: screenshot/YouTube..U saopštenju se navodi da policajci "ispituju određeni broj pojedinaca" u sklopu istrage o otkriću leševa beba, dok patolozi istovremeno vrše obdukciju,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.