Tajlandska policija dodelila sebi novčanu nagradu

Izvor: Blic, 31.Avg.2015, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajlandska policija dodelila sebi novčanu nagradu

Policija Tajlanda dodelila je danas sebi nagradu od 75.000 evra (tri miliona tajlandskih bata) koju je javno ponudila za informacije o bombaškom napadu u Bangkoku u kome je pre dve nedelje ubijeno 20 osoba.

Povod za nagradu bila je akcija u kojoj je u subotu uhapšen jedan strani državljanin osumnjučin da je umešan u smrtonosnu eksploziju u centru Bangkoka koja se dogodila 17. avgusta.

Šef tajlandske policije Somjot Pompanmung istakao je da je nagradio policiju zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dobrog obavljanja posla, dodajući da je svestan da takav napravio korak nije sasvim uobičajen.

On je odluku saopštio na konferenciji za novinare rekavši da ima "dobre vesti".

Muškarac je uhapšen u subotu, 29. avgusta, na periferiji tajlandske prestonice, a kod njega u stanu pronađene su eksplozivne materije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SASVIM LOGIČAN POTEZ: Tajlandska policija sebi dodelila novčanu nagradu

Izvor: Kurir, 31.Avg.2015

Šef policije saopštio je novinarima ovu vest rečima"Imam dobre vesti"..BANGKOK - Policija Tajlanda dodelila je danas sebi nagradu od 75.000 evra (tri miliona tajlandskih bata) koju je javno ponudila za informacije o bombaškom napadu u Bangkoku u kome je pre dve nedelje ubijeno 20 osoba...Povod za...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.