TRAGIČNA ŠALA Htela je samo da uplaši dečka pa se SLUČAJNO OBESILA

Izvor: Blic, 20.Maj.2017, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGIČNA ŠALA Htela je samo da uplaši dečka pa se SLUČAJNO OBESILA

Jedna Britanka posvađala se sa dečkom tokom noćnog izlaska i iz protesta odlučila da ga uplaši svojim vešanjem, ali ne doslovno. Situacija je izmakla kontroli i Ebigejl Braun (26) je preminula.

Njen dečko Džejms Brum izjavio da je "bila reč o nebitnoj svađi, nakon koje je Abi otišla u hotel i obesila se". Tragedija se dogodila u tajlandskom Puketu, a Brum se u stan vratio tek tri sata nakon svoje devojke.

- Nazvao me Džejms i rekao da je Ebi mrtva. Nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su se posvađali, a poznavajući nju, verovala je da će Džejms poći za njom i rešiti problem. Nije htela da se ubije, već samo da ga uplaši - uverena je Džejn Rouland, Ebina majka.

Tvrdi da su se njena ćerka i Džejms voleli i bili pred venčanjem, a ovoj tragediji je kumovala veća količina alkohola.

Njena porodica zna da njihova ćerka nikad nije imala psihičkih problema i da se ovde radi o spletu nesrećnih okolnosti, dok za Džejmsa tvrde da je bio pažljiv i odan.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.