Izvor: Blic, 30.Jul.2016, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U TEKSASU Zapalio se i srušio balon sa 16 ljudi, nema preživelih

Balon u kojem je bilo najmanje 16 osoba danas se zapalio i srušio u centralnom delu Teksasa, a najverovatnije nema preživelih, saopštile su američke vlasti.

FAA and the National Transportation Safety Board have sent experts to scene of fatal #ballooncrash in #Texas. pic.twitter.com/FMte1XOQLA

Balon je pao nedaleko od Lokharta.

Incident se dogodio jutros oko 8.40 po lokalnom vremenu, rekla je Lin Lansford iz Federalne agencije za avijaciju, prenosi AP.

Trenutno istražitelji utvrđuju broj žrtava i njihov identitet, prenosi AP.

Na lice mesta upućene su nadležne službe, rekla je ona.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD: Srušio se balon sa 16 ljudi, nema preživelih

Izvor: Radio 021, 30.Jul.2016

Balon u kojem je bilo najmanje 16 osoba danas se zapalio i srušio u centralnom delu Teksasa, a najverovatnije nema preživelih, saopštile su američke vlasti...Balon se prvo zapalio, a potom srušio...Kako javljaju lokalni mediji, u nesreći ima žrtava...Na mestu nesreće se nalazi Savezna administracija...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.