TRAGEDIJA U SPLITU Mladić bežao od policije, progutao KESICU MARIHUANE pa UMRO

Izvor: Blic, 17.Jul.2017, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U SPLITU Mladić bežao od policije, progutao KESICU MARIHUANE pa UMRO

Dvadesetčetvorogodišnji mladić preminuo je nakon što mu je naglo pozlilo kada ga policija privela na splitskom festivalu "Ultra" zbog sumnje da poseduje drogu.

Splitsko-dalmatinska uprava potvrdila je da se dogodio smrtni slučaj dvadesetčetvorogodišnjaka na "Ultra" festivalu.

Policajci su sinoć oko 20.30 časova prišli mladiću sa namjerom utvrđivanja identiteta.

Sumnjali su da nosi drogu sa sobom, a mladić je počeo bežati. Uhvatili su ga i stavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mu lisice. Zajedno su krenuli ka vozilu kako bi ga prebacili u policijsku stanicu.

U tom trenutku mladiću je pozlilo. Policajac je pokušao pomoći, dok je kolega pozvao hitnu pomoć. Mladića su policajci odveli u bolnicu, a kasnije su primili vest da je umro.

Državno tužilaštvo naložilo je obdukciju.

Kako portal "Indeks" saznaje, mladić je progutao plastičnu vrećicu sa marihuanom dok je bežao od policije. Vrećica mu je zapela u grlu, a policajci je nisu nikako mogli izvući, a to je učinjeno tek u bolnici.

Reč je bilo o manjoj količini marihuane.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smrt na festivalu: Progutao vrećicu sa marihuanom i preminuo! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 17.Jul.2017

Mladić iz Splita (24) je preminuo nakon što je progutao plastičnu vrećicu sa manjom količinom marihuane. ..Policajci su u nedelju uveče na završnoj večeri Ultra Europe Festivala u Splitu, prišli mladiću zbog sumnje da kod sebe ima drogu, a on je počeo da beži...Kada su ga sustigli i stavili...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.