TRAGEDIJA U BUGARSKOJ: Poginulo 15 osoba u eksploziji u fabrici!

Izvor: BKTV News, 02.Okt.2014, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U BUGARSKOJ: Poginulo 15 osoba u eksploziji u fabrici!

U fabrici, koja se nalazi oko 120 kilometara severno od bugarske prestonice Sofije, došlo je do eksplozije i strahuje se da je poginulo 15 osoba, dok su tri povređene, izjavili su danas zvaničnici.

Eksplozija se dogodila kasno sinoć u selu Gorni Lom, a policija je saopštila da se posle veće, mogla čuti serija manjih eksplozija koje su potrajale nekoliko sati, preneo je AP.
Šef civilne odbrane Nikolaj Nikolov izjavio je da će timovi spasilaca moći da izvrše inspekciju >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << mesta nesreće tek 24 časa nakon eksplozija, kada će se znati i tačan broj poginulih.
Uzrok eksplozije u fabrici koja je u privatnom vlasništvu za sada je nepoznat.
Izvor: tanjug.rs
The post TRAGEDIJA U BUGARSKOJ: Poginulo 15 osoba u eksploziji u fabrici! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bugarska: Eksplozija u fabrici

Izvor: Vostok.rs, 02.Okt.2014

02.10.2014. -..Više od 10 ljudi je poginulo, a 3 ranjeno u eksploziji u jednoj bugarskoj fabrici. Eksplozija se dogodila u privatnoj fabrici za proizvodnju eksplozivnih sredstava i utilizaciju municije kod sela Gorni Lom...U momentu nesreće u fabrici je moglo biti do 17 ljudi. Prema prvim podacima,...

Nastavak na Vostok.rs...

Bugarska: U eksploziji fabrike za demontažu mina poginulo 15 radnika

Izvor: Blic, 02.Okt.2014

Šef bugarske Direkcije vatrogasne službe i civilne zaštite, Nikolaj Nikolov potvrdio je danas da je 15 zaposlenih poginulo u eksploziji u privatnoj fabrici za demontažu nagaznih mina...- Eksplozija je bila veoma jaka: dve zgrade više ne postoje. Uzrok eksplozije je verovatno ljudska greška. Eksplozija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.