Izvor: Vesti-online.com, 09.Feb.2016, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudarila se dva voza u Nemačkoj, osmoro poginulo

Osam osoba je poginulo, a oko 100 ljudi je povređeno u utorak u sudaru dva putnička voza u nemačkom gradu Bad Ajblingu u Bavarskoj, javljaju nemački mediji.

Od siline sudara, jedan od vozova iskočio je iz šina, saopštila je policija, prenose agencije.

Zontag je izjavio da su se vozovi sudarili između lokalnih železničkih stanica Holckirhen i Rozenhajm i ta linija je sada blokirana.

Nesreća se dogodila u 7 časova po lokalnom vremenu. Na mestu nesreće >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nalaze se kola hitne pomoći i 8 medicinskih helikoptera. Prema rečima portparola federalne policije Štefana Bradla, operacija spasavanja je u toku i još se ne zna konačan broj poginulih i povređenih.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.