Strašna tragedija u Indiji! Drvo iznenada palo i usmrtilo bivšu voditeljku i TV lice! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 23.Jul.2017, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strašna tragedija u Indiji! Drvo iznenada palo i usmrtilo bivšu voditeljku i TV lice! (VIDEO)

Bivša indijska TV prezenterka, Kančan Nat, poginula je kada je na nju palo drvo palme u četvrti u Čemburu, istočnom Mumbaiju, prenosi "Tajms of India".

Nesreća se dogodila kada se Nat vraćala sa časova joge.

Masovna otmica u Avganistanu: Kidnapovano 70 meštana, sedmoro ubijeno (FOTO)

Naime, Nat, koja je nosila plavu majicu, šetala je mirno ulicom kada se na nju iznenada obrušilo palmino drvo i udarilo direktno u telo i glavu.

TV >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << presenter Kanchan Nath picture,killed by a falling palm tree https://t.co/1Y4uav6r9x pic.twitter.com/AGciZZEM70

Žena je ostala da leži nepomično na zemlji dok su okupljeni meštani odmah potrčali ka nesrećnoj voditeljki da joj pomognu.

Kako prenosi NDTV, 58-godišnja bivša TV prezenterka je zadobila katastrofalne povrede usled čega je preminula u subotu u bolnici.



Nat je trebalo ovog meseca da bude voditeljka prestižnog muzičkog festivala u Indiji "Rangmanch Ke Sitare".

Organizatori ovog festivala su, povodom toga, uputili poruku saučešća.

Zemljotres na severoistoku Kine, nema izveštaja o žrtvama (FOTO, VIDEO)

"Izgubili smo dragu koleginicu, majčinsku figuru, veoma dragog prijatelja, veliku umetnicu i povrh svega pozitivnu osobu", navodi se u saopštenju.

13:18 İnanılmaz ölüm! Ağaç kadını ezdi Televizyon sunucusu 58 yaşındaki Kanchan Nath yoga sınıfındna evine dönerke… https://t.co/XMTPssPs7p

"Pre samo dva dana  smo bili zajedno pripremajući se za ovaj muzički spektakl. A onda smo 22. jula izgubili zauvek dragu koleginicu Kančan Nat Li."

Organizatori su zatražili hitnu istragu kako bi se utvrdilo postji li odgovornost lokalnih vlasti - da li je drvo moglo da bude uklonjeno pre nesrećnog događaja.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

VIDEO: Voditeljka stradala kada je na nju palo palmino drvo

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2017, 14:55

Jedna indijska televizijska voditeljka je poginula kada je na nju palo palmino drvo, a sve su snimile nadzorne kamere...Ona je sa veoma ozbiljnim povredama prevezena u bolnicu gde je kasnije i preminula...Inače, Nat je ovog meseca trebalo da vodi dodelu muzičkih nagrada "Rangmanch Ke Sitare"..."Izgubili...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.